bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.










 

Regulament Paintball Barlad

Jocul de paintball se desfasoara pe un teren bine delimitat care este considerat zona de tragere. Aceasta este singura zona în care jucatorii sunt obligati sa poarte echipamentul de protectie cu masca pe fata si este singurul loc în care este permisa tragerea.

În afara acestei zone se afla o portiune, denumita zona neutra , în care se face alimentarea cu bile, curatarea markerelor si în care NU se trage!

La intrarea in zona neutra jucatorii au obligatia sa îsi asigure arma, sa o verifice daca este asigurata cu teava îndreptata în sus si sa o predea organizatorilor pâna la reluarea jocului pentru evitarea accidentelor ( în zona neutra nu se poarta masti ).

ATENTIE! Este obligatoriu sa cititi si sa întelegeti toate regulile generale, sa întelegeti si sa va asumati toate riscurile înainte de a intra pe terenul de joc!

1. Cea mai importanta regula, este sa porti în permanenta echipamentul de protectie.

Este obligatoriu pentru fiecare persoana sa poarte echipamentul de protectie atunci când acestia sunt expusi în mod direct actiunilor din câmpul de joc în timp ce jocurile sunt în plina desfasurare sau atunci când sunt expusi unei zone în care markerele sunt folosite.

Trebuie purtata mai ales masca, când te afli în spatiul de joc sau în apropierea acestuia.

O bila cu vopsea are o viteza destul de mare încât sa provoace orbirea în cazul în care loveste ochiul fara protectie.

Nerespectarea purtarii echipamentului de protectie sau îndepartarea temporara, inclusiv ridicarea deasupra sau lasarea dedesubtul ochilor sau în alte conditii decât cele aprobate de arbitru va avea ca rezultat : ELIMINAREA jucatorului .

Nu te teme de lovitura bilelor cu vopsea, ele sunt special facute ca sa nu produca durere (în alte parti ale corpului)si sa se sparga la impact.

2. În timpul jocului, jucatorii nu au voie sa depaseasca granitele zonei de tragere.

3. La intrarea în zona neutra, jucatorii trebuie sa îsi asigure markerul si sa îl verifice cu teava îndreptata în sus si sa îl predea organizatorilor pâna la reluarea jocului.

4. În cazuri extreme cere oprirea jocului

Daca în timpul jocului masca de fata a unui jucator este din întâmplare data la o parte si acesta se afla în zona de joc, el este obligat sa se arunce la pamânt cu fata în jos, sa-si acopere fata sau capul cu mâinile si sa strige: "OPRITI JOCUL" .

5. Asigura-te ca ai înteles explicatiile arbitrului referitoare la modul de functionare al markerului.

Încearca sa cunosti cât mai bine markerul. Daca nu stii ceva despre el sau echipament mai bine întrebi decât sa ajungi în teren si sa nu stii ce sa faci. Markerul are un sistem de blocare care trebuie dezactivat numai la începerea jocului (respectiv fluierul arbitrului) si care trebuie activat în momentul în care ai fost eliminat. Este interzisa parasirea terenului de joc cu markerul neblocat!

6. Nu încerca sa stergi vopseaua de pe tine.

Un jucator care ascunde sau sterge intentionat o marcare cu vopsea comite o infractiune. Jocul are foarte mult de suferit din cauza celor care nu joaca corect. Probabil vei avea ocazia sa-ti iei revansa în runda urmatoare oricum.

7. Daca un jucator este lovit, el trebuie sa strige "LOVIT" pentru a-i anunta pe ceilalti jucatori ca a fost eliminat.

Un jucator este eliminat din joc atunci când este marcat cu vopsea în orice loc al corpului, pe echipamentul de protectie, masca, marker, încaltaminte, când ramâne fara munitie sau atunci când se preda. În momentul eliminarii, jucatorul va trebui sa blocheze markerul, si sa iasa din teren cu el deasupra capului astfel încât el sa poata fi observat de catre ceilalti participanti. Jucatorii eliminati nu pot pasa echipamentul sau bilele coechipierilor.

8. În jucatorii eliminati nu se trage .

9. Nu se trage la o distanta mai mica de 5 metri.

10 . Nu se trage în directia persoanelor care nu au masca pe fata indiferent daca acestea fac parte din joc, sunt organizatori sau au ajuns accidental în zona de tragere.

11. Comportamentul agresiv este interzis

Contactul direct sau încercarea de a pune mâna pe arma adversarului se penalizeaza cu eliminarea. Lovirea intentionata a unui arbitru, spectator sau jucator deja eliminat este interzisa. Orice argumente, certuri, abuzuri sau limbaj obscen folosite împotriva jucatorilor sau arbitrului în incinta sau în afara terenului sunt interzise.

12. Este interzisa tragerea asupra altor obiective , altele decât cele aflate în arena. Nu se trage în animale.

13. In cazul oricarei neîntelegeri se apeleaza la arbitru – unul dintre organizatori.

14. La fluierul arbitrului se opreste jocul, jucatorii nu mai au voie sa traga si îsi mentin pozitiile în asteptarea semnalului de reluare a jocului. Arbitrul poate întrerupe jocul pentru diferite motive:

- validarea unei lovituri

- la observarea unor persoane straine în zona de tragere

- la observarea unui jucator fara masca pe fata, etc

15. Pe terenul de painball se folosesc doar markerele si bilele primite de la organizatori.

16. Orice prejudiciu datorat folosirii necorespunzatoare a echipamentului de paintball atrage dupa sine raspunderea civila.

De stiut...

1. La orice joc alege un capitan de echipa ! Nu trebuie sa fie cel mai experimentat, cel mai bun tintas sau cel mai inteligent, trebuie doar sa fie capitan si sa organizeze jocul pe durata partidei (puteti sa faceti rotatie în aceasta functie pe parcursul rundelor).

Întotdeauna asculta capitanul chiar daca nu ti se pare cea mai buna varianta (atât timp cât exista echipa nu trebuie sa existe acte de eroism).

2. Deschide bine ochii în timpul jocului si mai ales când înaintezi.

Se întâmpla foarte des ca un jucator sa ajunga într-un loc si apoi sa fie lovit din lateral sau chiar din spate. Este una dintre cele mai frecvente greseli, pâna si cei mai experimentati fac aceasta greseala. NU este usor sa înaintezi si sa te uiti si în lateral ca sa te acoperi, antreneaza-te. Încearca sa înaintezi sigur nu neaparat mult, învata când alergi sa te uiti, sa tragi si sa te ascunzi în acelasi timp.

3. Fii foarte atent în timpul jocului si nu trage într-un jucator prea mult din aceeasi pozitie, încearca sa-l surprinzi apropiindu-te sau tragând din alt unghi, dar cu prudenta.

4. Nu sta prea mult în acelasi loc. Acesta este un joc dinamic nu îti permiti sa astepti adversarul prea mult. Încearca sa schimbi pozitia de tragere ori de câte ori ai posibilitatea, departeaza-te de ascunzatoare înainte sa ajungi în situatia de a nu mai putea sa o faci, încearca sa-i încoltesti pe altii închizându-le toate posibilitatile de scapare si apoi ataca-i în forta.

5. Nu te da batut niciodata. Chiar daca nu mai ai bile, gaz în butelie, sau energie nu te opri, înca poti fi de ajutor echipei. Nimeni nu trebuie sa stie ca nu mai poti continua (decât daca esti lovit).

6. Nu iesi din joc daca nu esti sigur ca ai fost "vopsit", unele bile nu se sparg asa ca poti sa continui chiar daca esti "ranit".

7. Nu sta prea mult la pânda, poti sa cazi tu în capcana pe care o întinzi altora. Nu trebuie sa încetinesti jocul pentru ca nu mai exista distractie, profita la maxim din aceasta experienta.

 

 

© COPYRIGHT 2005 ALL RIGHT RESERVED paintball.uv.ro
BlackIce